Првиот ден од работната недела се разбудивме со студено време и тоа секако значи стилска и слоевита комбинација.

Денешната е составена од интересно здолниште со должина до под колената во кафена нијанса со бели точки по површината и стилска кошулка со цветен принт.

Бидејќи утрата почнуваат да стануваат навистина студени, комбинацијата одозгора дополнете ја со кафено палто и шармантни лакирани чевлички.

Имајте успешен старт на работната недела!

Објавено:
23 септември 2019
Категорија: 
Стајлинг на денот
Прочитано:
801 пати