Беж нијансите се непогрешен избор.

Затоа денеска бираме комбинација во која акцентот е на суптилните беж тонови. Пријатна, плетена ролка, елегантен капут и бели панталони.

Комбинацијата е надополнета со шешир и чизми до глужд.

Објавено:
7 ноември 2020
Категорија: 
Стајлинг на денот
Прочитано:
506 пати