Среда е ден кога носиме мантил во беж нијанса, едно од парчињата што се најзастапени во преодната сезона. 

Заедно со мантилот предложуваме класичен џинс, бела блуза и црни балетанки. Финишираме со кафена чанта и подготвени сме за секоја обврска што денот ја носи.

Имајте среќна среда!

Фото: Pinterest

Објавено:
27 февруари 2024
Категорија: 
Стајлинг на денот