Добро утро. Оваа среда имаме нов предлог-стајлинг и тоа во сиви нијанси, кои се во склад и со нијансите надвор.

Нашиот предлог се карирани панталони во сиви и црни тонови, во комбинација со црна ролка. На тоа е додаден зимски долг блејзер во сиви нијанси.

Чизмите и чантата се црни, на крајот додадете капут. Ако сакате да внесете сепак малку боја, можете да одберете ролка во некоја интензивна нијанса, или пак капутот да е црвен, син, жолт или каков и да имате...

Ви посакуваме убав и топол ден.

Објавено:
16 декември 2020
Категорија: 
Стајлинг на денот
Прочитано:
414 пати