Добро утро! За оваа среда ви подготвивме една колоритна комбинација. Во фокус е миди здолниште во виолетова нијанса со шлиц од предната страна. 

Оваа интензивна нијанса е смиена со бела ролка, над која пак има кошула. Можеби не толку стандардна комбинација, но мошне складна во конкретниов случај.

Стајлингот е заокружен со окер чизми, кои се совршен контраст на здолништето и бела чанта.

Ви посакуваме оваа среда да ви биде исполнета со најубави бои :)

 

Објавено:
27 ноември 2019
Категорија: 
Стајлинг на денот
Прочитано:
1.944 пати