Најсреќниот ден од работната недела поминете го во шик издание. Носиме топло плетено фустанче во црна боја со слатко срце во горниот дел. Го комбинираме со високи црни чизми и модерно капутче во темно црвена боја. Шапката е во иста нијанса како капутчето и неизбежниот кармин. Сите ваши вредности сместете ги во црна волуменозна чанта.

Објавено:
3 февруари 2016
Категорија: 
Стајлинг на денот
Прочитано:
957 пати