Денешниот стилски двобој го посветуваме на сестрите Хадид. И двете носат сребрена металик јакна од брендот „Томи Хилфигер“, чија цена изнесува 264 долари.

Бела ја носеше минатиот викенд, а ја комбинираше со спортски градник и црни тренерки.

Џиџи пак ја носеше во неомври и тоа со џемпер-ролка и џинс.

Чија комбинација повеќе ви се допаѓа? На која подобро ѝ стои?

Објавено:
18 јануари 2017
Категорија: 
Стилски двобој
Прочитано:
975 пати