На многумина Џејсон Момоа им го привлече вниманието како дел од актеркаската екипа на „Игра на престоли“, а потоа и во „Аквамен“ каде повторно дојде до израз неговата мажественост и мускули.

Но, неодамна во Интернет просторот ни се појави фотографија од актерот од '90-тите, кога беше дел од актерската екипа на „Чувари на плажата“. 

Млад и со кратка коса, веројатно на прв поглед и не би го препознале.

Тоа нè инспирираше да го направиме овој малку несекојдневен стилски двобој, да видиме дали актерот повеќе ви се допаѓа со кратка или со долга коса:

Објавено:
22 ноември 2019
Категорија: 
Стилски двобој
Прочитано:
698 пати