Во денешниот стилски двобој се две познати дами, актерките Хелен Мирен и Нина Добрев. И двете неодамна се појавија во иста креација.

Се работи за бел фустан со карнери на дизајнерот Прабал Гурунг, од колекцијата есен 2017.

Нина Добрев

Нина Добрев го носеше на премиерата на филмот „Flatliners“, додека Хелен Мирен го носеше претходно исто така на премиера на филм, „The Leisure Seeker“.

Хелен Мирен

И двете ја носат пократката верзија на фустанот, а речиси и идентично се стилизирале. Двете актерки носат црна клач чанта, и чевли во сива, односно сребрена нијанса.

Единствената разлика е во ременот.

На која подобро ѝ стои?

Објавено:
15 февруари 2018
Категорија: 
Стилски двобој
Прочитано:
784 пати