Хрватската дизајнерка Матија Вуица на социјалните мрежи се пофали како светската ѕвезда Кармен Електра носи нејзина креација.

 

Електра е видена во фустанот што потсетува на пајакова мрежа на забавата после „Златен глобус“ во Лос Анџелес.

Но, она што стана интересно за балканските медиуми е што истата креација претходно ја носеше Северина и тоа во 2015 година.

 

Единствената разлика во креацијата е што кај американската актерка горниот дел е изработен во форма на корсет, додека кај Северина тоа не е случај.

 

Според вас, на која подобро ѝ стои?

 

фото извор: celebmafia.com; zadovoljna.hr; 

Објавено:
10 јануари 2018
Категорија: 
Стилски двобој
Прочитано:
1.192 пати