Првоаприлски двобој: Ким Кардашијан или Пингвинот од „Бетмен“?

1 април 2016

Во духот на денешниов ден, одлучивме и ние малку да се забавуваме, па објавуваме „вонреден“ стилски двобој.

Ако сте фан на Ким Кардашијан, тогаш оваа споредба ви е добро позната.

Како и да е, Ким во овој првоаприлски двобој за противник го има Пингвинот од „Враќањето на Бетмен“.

Кој изгледа подобро? 

Објавено:
1 април 2016
Категорија: 
Стилски двобој
Прочитано:
3.014 пати