Денешниот стилски двобој е со две вистински модни икони - Сара Сампајо, ангелот на Викторија и прекрасната пејачка Сијара.

Сара Сампајо

И двете носат металик сребрен фустан со висок околувратник од брендот Haney и го комбинираат со црни високи чизми.

На која подобро ѝ стојат?

Објавено:
1 февруари 2017
Категорија: 
Стилски двобој
Прочитано:
300 пати