Познатата „озборувачка“ Блејк Лајвли ја носеше креацијата на Долче и Габана на премирата на филмот „Шерлок Холмс“, а светски познатата аренби-пејачка на заедничкиот перформанс во Алиша Кис.  Од тука вие сами одлучете на кого му стои подобро фустанот од познатото дизајнерско дуо.

Објавено:
13 мај 2013
Категорија: 
Стилски двобој