Во денешниот стилски двобој ги избравме Дита фон Тиз и новата Бонд девојка, Леа Сејду. И двете одбраа да носат креација на Alexis Mabille Couture.

Дита се појави во мај во 2013 година на Global Gift Gala, во тегет мантил-фустан.

Две години подоцна, истата креација, но само во бела боја ѝ се допадна на младата актерка, која ја носеше за време на турнејата на новиот филм за Бонд „Спектра“.

На која подобро ѝ стои?

Објавено:
13 ноември 2015
Категорија: 
Стилски двобој
Прочитано:
928 пати