Оваа недела стилскиот двобој се сведува на фамозниот мантил од Бубери. Прво Ема Ватсон беше забележана на аеродромот во Лос Анџелес со интересен спој на комбинација од црно бел фустан, чанта од Диор, мокасинки од Meandher,  Реј бан очила за сонце и мантил од Бубери.

Актерката Маргот Роби одлучи мантилот во подолга варијанта  да го искомбинира со маица на пруги од Сен Џејмс Бретон, фармерки, очила за сонце и Сен Лоран чанта.

Според вас, на која актерка подобро и стои мантилот од Бубери?

Објавено:
31 март 2014
Категорија: 
Стилски двобој