Стилски двобој: Емили Блант или Наташа Јаровенко?

18 септември 2013

Емили Блант ја носеше креацијата на Мајкл Корс на доделувањето на Златните глобуси. Фустанот го комбинираше со клач чанта од Ферагамо. Наташа Јаровенко минатиот месец ја носеше истата креација на филмскиот фестивал во Малага. Украинската актерка и модел го комбинираше фустанот со црвена клач чанта од Кристијан Луботан.

Според вас на која подобро и стои тоалетата од Мајкл Корс?

Објавено:
18 септември 2013
Категорија: 
Стилски двобој