Стилски двобој: Кој фустан од Шанел би сакале да го носите?

5 јануари 2015

Првата креација е долг фустан со длабоко деколте, нагласен струк и џебови на предниот дел. Блејк Лајвли фустанот го комплетираше со долга марама и впечатливи обетки, кои даваат сериозна конотација на целосниот изглед,

Втората креација е фустан до колена од како текстура доминира  тантелата на горниот дел и дискретниот  ремен околу струкот. Конвенционалниот стил и прилега на Кира Најтли, која изгледот го комплетираше со црни чевли и дискретен прстен.

Која од двете креации на Шанел е вашиот избор?

Објавено:
5 јануари 2015
Категорија: 
Стилски двобој