Француската актерка Леа Сејду на премиерата на филмот „Sister “во Лондон носеше фустан од ресорт колекцијата на Луј Витон 2013. Фустанот кој е инспирација од 60-тите години го искомбинира со розови чевли, розев карми и писмо чанта.

Неколку месеци подоцна, стилската икона Оливија Палермо го носеше истиот фустан на ревијата на Луј Витон, во комбинација со чевли од Зара.

Според вас, на која поубаво и стои овој фустан од Луј Витон?

Објавено:
4 јули 2013
Категорија: 
Стилски двобој