Стилски двобој: Линдзи Елингтон или Ешли Мадекви?

30 септември 2014

Прва во оваа креација се појави Линдзи Елинготн на премиерата на филмот „The Giver“ во Њујорк, а изгледот го надополни со сандали исто така во беж нијанса и впечатлива шминка.


Неколку месеци подоцна на забавата за номинациите за Еми наградите, Ешли Мадеквен се појави во истата креација, но внесе свежина во изгледот бидејќи за разлика од Линзи, изгледот го надополни со златен накит и сандали од Стјуард Вајцман.


Според вас, која од двете дами изгледа подобро во беж фустанот на Вес Гордон?

Објавено:
30 септември 2014
Категорија: 
Стилски двобој