Стилски двобој: Мајли Сајрус или Роси Хантингон Вајтли?

21 октомври 2013

Токму за таква едноделна креација во црно бели пруги е онаа на Шанел која ја носеа Мајли Сајрус и Роси Хантингон Вајтли.

Пејачката со оваа креација се појави во Детската болница во Калифорнија. Изгледот го надополни со златен ѓердан и нагласен црвен кармин. За разлика од неа, ангелот на Викторија Сикрет во ресторанот Мадео во Лос Анџелес се одлучи за малку поелегантен изглед, надополнувајќи ја креацијата на Шанел со впечатлив ѓердан, црна клач чанта и нежно розов кармин.

Според вас, на која подобро и стои оваа креација?

Објавено:
21 октомври 2013
Категорија: 
Стилски двобој