Стилски двобој: Оливија Палермо или Викторија Бекам?

27 мај 2013

Оливија Палермо на забава во Њујорк носеше жолт фустан, креација на Викторија Бекам искомбииран со чевли со леопардов принт и розова плик чанта. Викторија Бекам ја носеше сопствената креација во хотелот Claridges, исконбиниран со сиво црни чевли со перли. Според вас кому подобро му стои овој фустан од пролетната колекција на Викторија Бекам?

Објавено:
27 мај 2013
Категорија: 
Стилски двобој