Стилски двобој: Шерон Озборн или Лили Колинс?

27 август 2013
Станува збор за Шерон Озборн и 36 години помладата, Лили Колинс.На финалето од шоуто„ Америка има талент“, Шерон Озборн се појави во креација на Моник Луилер, а 24 годишната Колинс блесна на забавата на Vanity Fair во Холивуд.
Двете дами го комплетираа изгледот со ненаметлив накит и со едноставен мејкап. Според вас на која подобро и стои овој фустан?
Објавено:
27 август 2013
Категорија: 
Стилски двобој