Највкусните празнични подароци

14 декември 2018

Во овој период од годината сите се во потрага по уникатен подарок за своите најблиски. Се надеваме дека овој текст ќе претставува инспирација.

Нашиот предлог е тоа да биде убаво спакувано благо. Нема кој не сака слатки работи, а уште ако се совршено спакувани, радоста е загарантирана.

Воедно, овој подарок е одличен бидејќи е личен. Во него сте вложиле труд, време и сте мислеле на личноста што сакате да ја изненадите. Благите можете да ги направите сами, или пак да купите, но да го смислите виткањето.

Ова посебно ќе им се допадне на оние што уживаат во храната, па ако имате таков пријател или личност што ја сакате, не двоумете се.

Во продолжение ви презентираме неколку предлози како да го направите тоа:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lynn's licios (@celynnlicious) onDec 14, 2018 at 2:00am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Варя(@sowhatsoeverr) onDec 6, 2018 at 3:07pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Варя(@sowhatsoeverr) onDec 6, 2018 at 2:53pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Olga Slizh (@olga_slizh) onDec 14, 2018 at 1:25am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by(@cake_home_izyum) onDec 13, 2018 at 11:53pm PST

 

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Торты,Капкейки,Пирожные (@cake_home_izyum) onNov 27, 2018 at 2:37am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aroma Vanilias (@aroma_vanilias) onDec 13, 2018 at 11:46pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Aroma Vanilias (@aroma_vanilias) onDec 11, 2018 at 6:32am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by (@leafelicijan) onDec 13, 2018 at 11:17pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Home Kitchenette (@homekitchenette) onDec 13, 2018 at 10:51pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Cakes&Co Jakarta, Indonesia (@cakesncoinfo) onDec 13, 2018 at 10:42pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Farazi Xrysa (@dohacakes) onDec 13, 2018 at 8:32pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MJ Cookies & Confections (@mjcookiesconfections) onDec 13, 2018 at 8:24pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by MJ Cookies & Confections (@mjcookiesconfections) onNov 27, 2018 at 1:12pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Queen B Cookies (@queenbcookies) onDec 13, 2018 at 7:25pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Queen B Cookies (@queenbcookies) onDec 3, 2018 at 2:46pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alexandra Bonham (@bakinguptreble) onNov 23, 2018 at 10:14am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Alexandra Bonham (@bakinguptreble) onNov 13, 2018 at 6:51am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by erikapariente (@erikapariente) onDec 13, 2018 at 5:58pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by erikapariente (@erikapariente) onDec 11, 2018 at 11:45am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kelsey Clark (@sweetcreativity_bb) onDec 13, 2018 at 5:32pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kelsey Clark (@sweetcreativity_bb) onDec 12, 2018 at 2:05pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kelsey Clark (@sweetcreativity_bb) onDec 10, 2018 at 7:25pm PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by a nadie le amarga Carmen (@anadieuncupcake) onDec 12, 2018 at 5:39am PST

 

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by a nadie le amarga Carmen (@anadieuncupcake) onDec 11, 2018 at 1:10am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Best Of Vegan (@bestofvegan) onOct 4, 2018 at 5:33am PDT

 

 

Објавено:
14 декември 2018
Категорија: 
Вкусно
Прочитано:
758 пати