Сакате да подарите новогодишни слатки? Ѕирнавме кај македонските слаткарници и има супер идеи

22 декември 2021

Празничниот период е исполнет со креативност. Ако сте во потрага по идеален подарок, а притоа познавате некого што ужива во благи работи, можеби ќе ви ја олесниме потрагата.

Наидовме на совршени колачиња, сладоледи, торти и тортички со новогодишни мотиви. Во продолжение ќе видите фотографии од кои веднаш ќе ви се пријаде благо :)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Donut Bar (@donutbar_skopje)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Donut Bar (@donutbar_skopje)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Donut Bar (@donutbar_skopje)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Donut Bar (@donutbar_skopje)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Donut Bar (@donutbar_skopje)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mocart (@mozardh)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mocart (@mozardh)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mocart (@mozardh)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Choco Lik (@chocolike_mk)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Choco Like (@chocolike_mk)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Choco Like (@chocolike_mk)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Choco Like (@chocolike_mk)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Choco Like (@chocolike_mk)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Kremisimo (@kremisimo.mk)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Breadway (@breadway_bakery)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Breadway (@breadway_bakery)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Donut Bar (@donutbar_skopje)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Donut Bar(@donutbar_skopje)

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Choco Like (@chocolike_mk)

 

Објавено:
22 декември 2021
Категорија: 
Вкусно
Прочитано:
2.795 пати