Романтични фустани од понудата на „high street“ брендовите

9 август 2017

Романтичниот израз суптилно се провлекува низ актуелните, но и трендовите во најава. Оваа естетика е присутна преку лесните и лелеави кроеви, тантелните декори, како и цветните дезени и принтови.

Фустаните со романтична естетика се едно од омилените летни парчиња, а ќе останат исто толку актуелни и есента што претстои.

Еве каква е понудата на познатите, „high street" бендови:

Објавено:
9 август 2017
Категорија: 
Тренд
Прочитано:
621 пати