10 брендови за долна облека што ни малку не потсетуваат на Викторија Сикрет

12 декември 2013

Шоуто на Викторија Сикрет секако е за почит, но не баш секоја девојка или жена сака и практикува да носи розови тантели, свила, пердуви, шљокици и сатен на својата долна облека. Брендот Викторија Сикрет е еден од најрекламираните со огромна развиена маркетиншка стратегија, затоа освен оваа комерцијала, ви презентираме квалитетни и не толку скапи парчиња долна облека од десет брендови што не се толку комерцијални, а сепак се етикета за почит. Долната облека секогаш ни ја зголемува самодовербата и моќта одвнатре, се разбира на приватен и интимен начин. Празниците се пред нас, затоа од фотографиите во продолжение инспирирајте се да ви набавите некое парче долна облека што ќе ве расвесели.

Lonely Hearts

 Erin Fetherston

Ten

Hopeless

Kalisti for ASOS

Araks

Thousand Dancers

 Hatsumi's laundry

 Egretta garzetta

Fortnight Lingerie

 

Објавено:
12 декември 2013
Категорија: 
Модни додатоци