Оваа година клач чантите се популарни како никогаш досега. Без оглед дали се со светки или кристали, во боја или класични надополнети со откачен накит, овој моден додаток секогаш ќе најде патот до жените. Но, калч моделите не се единствени кои привлекуваат внимание.

Во продолжение погледнете ги 10-те најскапи чанти достапни по пат на интернет продажба.

10. Ботега Венета - Knot Silver Box
Калч чанта изработена од сребрно, а цената изнесува 7.000 евра.

9.Пако Рабан - Le69 Iconic Оваа мала, црна чанта украсена со впечатливи сребрени приврзоци ја обожуваат бројни ѕвезди. Нејзината цена на пазарот изнесува 7.560 евра. 9.Пако Рабан - Le69 Iconic
Оваа мала, црна чанта украсена со впечатливи сребрени приврзоци ја обожуваат бројни ѕвезди. Нејзината цена на пазарот изнесува 7.560 евра.

8.Луј Витон - ММ Кога зборуваме за луксузни чанти, логото на овој бренд не може да помине незабележано. Чантата од кожа на питон е еден од најскапите модели, чија цена изнесува 7.600 евра. 8.Луј Витон - ММ
Кога зборуваме за луксузни чанти, логото на овој бренд не може да помине незабележано. Чантата од кожа на питон е еден од најскапите модели, чија цена изнесува 7.600 евра.

7. Фенди - Adele 1328 Кожениот модел прекриен со крзно од канадска куна чини неверојатни 8.870 евра. 7. Фенди - Adele 1328
Кожениот модел прекриен со крзно од канадска куна чини неверојатни 8.870 евра.

6.Сен Лоран - Medium Lulu Калч чантата е направена од кожа од алигатор, па нејзината цена достигнува и 10.100 евра. 6.Сен Лоран - Medium Lulu
Калч чантата е направена од кожа од алигатор, па нејзината цена достигнува и 10.100 евра.

5.Ланвин - Arpege Perfume Необична, мала чанта која потсетува на шише парфем, а која е дизајнирана токму за нивниот парфем и чини 11.800 евра. 5.Ланвин - Arpege Perfume
Необична, мала чанта која потсетува на шише парфем, а која е дизајнирана токму за нивниот парфем и чини 11.800 евра.

 

4.Ралф Лорен - Ricky Bag Тренди чанта со класичен модел, направена од алигаторска кожа и чини 20.000 евра. 4.Ралф Лорен - Ricky Bag
Тренди чанта со класичен модел, направена од алигаторска кожа и чини 20.000 евра.

3.Гучи Софт - Stir Up  Италијанска куќа позната по врвната обравотка на кожа може да се пофали со чанта од крокодилска кожа, чија вредност е проценета на 24.100 евра. 3.Гучи Софт - Stir Up
Италијанска куќа позната по врвната обравотка на кожа може да се пофали со чанта од крокодилска кожа, чија вредност е проценета на 24.100 евра.

2.Сен Лоран - Sac De Jour Уште еден модел на овој моден магнат, направен од алигаторска кожа, кој чини уште повеќе од претходниот и изнесува 26.500 евра. 2.Сен Лоран - Sac De Jour
Уште еден модел на овој моден магнат, направен од алигаторска кожа, кој чини уште повеќе од претходниот и изнесува 26.500 евра.

1. The Row - Day Luxe Tote Најскапата чанта достапна на Интернет е направена од кожа на алигатор. Ја краси еднотавниот крој, но и цена од 29.000 евра. 1. The Row - Day Luxe Tote
Најскапата чанта достапна на Интернет е направена од кожа на алигатор. Ја краси еднотавниот крој, но и цена од 29.000 евра.

Објавено:
7 ноември 2013
Категорија: 
Модни додатоци