14 необични чадори што му се противат на врнежливото време

4 септември 2014

Инвентивноста од изработката на аксесоари понекогаш навистина умее да изненади. Дури и кога времето негативно влијае на нашето расположение, секогаш постои можност како да му се спротивставите со позитивна енергија, па макар и со интересен чадор. Во продолжение ќе погледнете 14 необични чадори, што можеби сте ги посакале, посебно оној што е наменет за двајца, такавиот што го „носи“ вашето кафе или пак оној што комплетно ве ослободува од држењето на рачката.

Чадор кој природата ја става над вашата глава

Таков со јасна порака кон врнежливото небо

Чадор октопод

Чадор кој ве прави моќен самурај

 

Или пак оној од „Војна на ѕвездите“

Ведрите облаци сепак се во ваши раце

Чадор, но и палка за голф

 

Околу вас е големо „архитектонско-чадорско“ дело

 

Има кој да ја држи чашката кафе

Вака нема да наврнете никогаш, стиснати еден до друг

Чадор низ кој можете да ѕиркате

 

Таков во вид на зелка

Чадор кој на небото сепак му искажува љубов

Сега вашите раце не мора да бидат резервирани само за чадорот

 

Објавено:
4 септември 2014
Категорија: 
Модни додатоци