Многу жени под дефиниција би сакале секој ден да носат различна чанта и тоа по можност според последните трендови и дизајни на  познатите светски брендови и дизајнери. Уредниците на американскиот Вог направија листа на 30 најдобри модели, кои ќе ви бидат појдовна точка доколку ја барате совршената чанта за вас. Од мали коцкасти па се до големи чанти или едноставно кажано модели за вкусот на секоја жена. Во продолжение ве оставаме да уживате во галеријата богата со модели, дезени и принтови, зашто чантата е секогаш тајното оружје на жената.

Објавено:
2 октомври 2013
Категорија: 
Модни додатоци