Секоја девојка сака да поседува префинети парчиња особено оние кои се потпис од модни дизајнери.  Овој пат направивме сублимат од најдобрите чанти, маски за телефони, паричници и алки од Марк Џејкобс и Клое.

Објавено:
29 октомври 2013
Категорија: 
Модни додатоци