1

Зимата е исто така период кога можете вообичаениот изглед да го збогатите со аксесоари. Иако на прв поглед можеби ви делува неинспиративно, не е така. Шалови, капи, накит, ракавици, шапки се само дел од нештата во кои ќе се вљубите оваа зима, а што се можете да комбинирате, погледнете во галеријата во продолжение.

Објавено:
18 ноември 2013
Категорија: 
Модни додатоци