Аксесоари инспирирани од вашиот крзнен миленик- мачката

10 декември 2013

Дизајнерот Карл Лагерфелд многу често не потсетува дека е опседнат со својата мачка Шупет, но не само Легерфелд има неверојатна пасија кон мачките, туку речи си целата модна индустрија, почна да се инспирира токму од ова животно. Освен Лагерфелд кој месецов ќе ја лансира колекцијата акасесоари  во форма, принт или дезен на мачка, и Дајен вон Фустенберг лансира капсулна колекција аксесоари инспирирана од мачката на познатата ди-џејка Харли Виера Њутон, Мармит. Во продолжение погледнете ги додатоците инспирирани од нејзиното височество мачката, дело на познати имиња и брендови.

Објавено:
10 декември 2013
Категорија: 
Модни додатоци