Припадничките на понежниот пол никогаш не се заситуваат од нови модели на чанти или чевли, а овој модел од Фенди е дефинитивно must - have парче кое ги освои симпатиите на моделите. Овој заклучок може да се извлече откако Кара Делевињ, Џоан Смалс, па и пејачката Рита Ора беа забележани со овој модел од италијанската модна куќа.

Делевињ и Рита побрзаа да направат персонализација на чантите, а класичниот модел „Ана“ е безвременски и апсолутно модерен.  Во продолжение погледнете каков став имаат моделите во врска со моделот чанта „Ана“ од Фенди.

Објавено:
29 мај 2014
Категорија: 
Модни додатоци