Велат дека сината е боја на мирот, спокојството, океанските длабочини, морските бранови и небесните облаци. Летото е во полн ек што значи дека синиот тон според претходните асоцијации треба да биде вистински хит и тренд за жешката сезона. За да ви докажеме дека е така избравме десет модели на женски и машки часовници за рака чии стрелки ги откуцуваат минутите во вителот на синото пространство. Кој е вашиот фаворит?

Breguet Breguet

Картие Картие

Булгари Булгари

Радо Радо

De Bethune De Bethune

FPJourne FPJourne

Граф Граф

Greubel Forsey Greubel Forsey

Хери Винстон Хери Винстон

Ролекс Oyster Ролекс Oyster

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Објавено:
21 јули 2014
Категорија: 
Модни додатоци