Кога се во прашање летните чизми, може да се рече дека мислењата на следбениците на модата се поделени. Додека дел од нив не гледаат причина зошто на летните температури би носеле затворени обувки, другите пак се радуваат на комбинациите со чизми.

За тие што сакаат да носат чизми и во лето, тие се одличен избор за на летните фестивали, летните дождливи денови и пониски температури.

Иако се затворени, тие се направени од тенки, па дури и транспарентни материјали, пријатни за вашата кожа. Еве неколку предлога.

Објавено:
8 јули 2013
Категорија: 
Модни додатоци