Припадничките на понежниот пол имаат слабост или кон чантите или кон чевлите и најчесто никогаш не се задоволни од парчињата кои ги поседуваат. Секогаш им недостасува одреден модел кој сакаат да биде дел од нивниот гардеробер, а понудата на брендовите е повеќе од богата.

Омилениот шпански бренд Зара, нуди колекција чанти кои варираат во однос на формата, боите и дизајнот. Добриот клач и квалитетните и практични чанти во разни големини за секојдневно функционирање, овозможуваат лесно комплетирање во однос на модните парчиња кои ги поседувате, за формирање на ефектна целина.  Во новата колекција, фокусот е ставен на темните нијанси, но секако ниту една линија не би била комплетна без модел со принт и актуелната бордо нијанса

Преземено од Fashion.hr

Објавено:
1 декември 2014
Категорија: 
Модни додатоци