Дваесет модели на чанти кои ќе ја одбележат претстојната сезона

9 август 2013

Ретро силуетa, светли дезени, крзно, игра на форми и колор-блок комбинации, ова се само дел од епитетите со кои се здобија моделите на чанти кои според мислењето на експертите и дизајнерите ќе бидат најбарани и најмодерни за претстојната есенска сезона. Сите ние имаме различни вкусови и потреби, а велат за вкусовите и стиловите не треба да се коментира, тие се белег на нашата личност и карактер. Погледнете ја галеријата и одберете ја вашата омилена.

 

 

Белстаф

 

 

 

 

Објавено:
9 август 2013
Категорија: 
Модни додатоци