Двобој на чантите: Антигона на Живанши VS.Фантом на Селин

19 јули 2013

 

Моделите Антигона на Живанши и моделот Фантом на Селин кратко време по нивното лансирање добија статус на иконски и посакувани модни парчиња. Од модернистичкиот пристап на Фиби Фајко која што дизајнира за брендот Селин произлегоа неколку модели што го воодушевија модниот свет од кои ќе го издвоиме Фантом, додека пак Рикардо Тиши од Живанши го понуди моделот Антигона кој се произведува во различни бои и текстури. И двата модела на чанти одлично го рефлектираат стилот на модерните жени кои зрачат со индивидуалност, а си најдоа свое место во гардероберите на холивудските ѕвезди и ѕвездите на улилната мода.

 

Гвинет Палтроу го носи моделот Антигона на Живанши Гвинет Палтроу го носи моделот Антигона на Живанши

 

Богаташката Петра Еклстон госака моделот Фантом на Селин Богаташката Петра Еклстон госака моделот Фантом на Селин

 

 

 

Објавено:
19 јули 2013
Категорија: 
Модни додатоци