Moynat се ценет бренд со долга традиција, а младиот дизајнер Рамуш Наир новиот куфер го дизајнираше според примерот на модел од 1906 година. Куферот е во бордо нијанса,  се отвара на средината и е специјално дизајниран за сите фанови на овие слатки кои на овој начин се заштитени поради деликатната природа.

Објавено:
14 декември 2013
Категорија: 
Модни додатоци