Ниту една жена не може да се замисли без чанта. Тоа е моден додаток што го надополнува севкупниот изглед, па треба да се внимава со изборот. Колку што можете со изборот да ја направите вашата комбинација успешна и впечатлива, толку можете и да згрешите и да бидете впечатливи, но не на добар начин.

Од она што го презентираат дизајнерите и понатаму ќе се актуелни големите и длабоки чанти, најчесто со патентот како додаток. Едноставните линии се задолжителни.

Во продолжение погледнете и инспирирајте се од предлозите на дизајнерските куќи за тоа какви чанти ќе бидат актуелни за претстојната есенска сезона.

Александар Ванг Александар Ванг

Баленсијага Баленсијага

Фенди Фенди

Гучи Гучи

Клое Клое

Мајкл Корс Мајкл Корс

Прада Прада

The Row The Row

Том Форд Том Форд

Живанши Живанши

Објавено:
30 август 2014
Категорија: 
Модни додатоци
Тагови: 
чанти есен 2014/15