Каде што се сплотуваат боите и фантазијата – рачно изработен накит „Marcy“ што мами насмевки

30 април 2020

Колоритот и инвентивноста во дизајнот во пакет со фраерските пораки, беа доволна причина листајќи на Инстаграм, да паузираме на локалниот профил @marcy_s_handmade и веројатно тоа беше една од најдобрите опции како со мелем да го започнеме денот.

Затоа што, кога светот на рачно изработениот накит „Marcy" ќе се отвори пред вас, ќе ви измами насмевка и ќе ви го обои мигот. А во време кога на сите ни е потребно малку повеќе нијанса и колор во животот, ваквите „скриени светови“ на Инстаграм се и повеќе од добредојдени.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marcy (@marcy_s_handmade) onApr 25, 2020 at 10:09am PDT

Шаренило од бои и дезени сплотени во приказни кои не се случајни. Очигледно е дека секое парче е креирано како плод на креативен внатрешен глас што треба да биде слушнат и да зборува преку идентитетот на личноста која е доволно уникатна и своја, за да го носи на себе.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marcy (@marcy_s_handmade) onNov 18, 2019 at 5:09am PST

Тематски сетови или единечни парчиња – она што ги поврзува е нивната единственост во дизајнот, пораката и точно дозираното шаренило.

Има некоја симпатична и посебна привлечност, ќе се согласите?

Фото: Инстаграм

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marcy (@marcy_s_handmade) onApr 25, 2020 at 10:06am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marcy (@marcy_s_handmade) onMar 29, 2020 at 7:43am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marcy (@marcy_s_handmade) onFeb 16, 2020 at 9:26am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marcy (@marcy_s_handmade) onJan 23, 2020 at 6:45am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marcy (@marcy_s_handmade) onNov 18, 2019 at 5:09am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marcy (@marcy_s_handmade) onNov 20, 2019 at 4:00am PST

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marcy (@marcy_s_handmade) onNov 2, 2019 at 3:56am PDT

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Marcy (@marcy_s_handmade) onOct 24, 2019 at 5:48am PDT

Објавено:
30 април 2020
Категорија: 
Модни додатоци
Прочитано:
267 пати