За деновите кои следуваат неопходна е заштита на очите од сонцето и зрачењето на штетните зраци. Но, само затоа што станува збор за заштита, не значи дека не треба очилата да бидат во тренд и соодветни на она што го носиме. 

Какви очила за сонце ќе се носат сезонава? Големи! Крупни и со истакнати рамки во темна боја или некаков принт.

Очила 1.200 денари

Сепак, сцената ја делат и со понежна варијанта каде преовладува стаклото, а рамката е сведена на минимум.

Тука се и футуристичките модели, а особено интересни се целосно транспарентните или оние во некаква нијанса. 

Очила 3.900 денари

 

Објавено:
11 мај 2021
Категорија: 
Модни додатоци
Прочитано:
3.206 пати