Колин Фарел е заштитно лице на новиот мирис INTENSO на Долче и Габана

16 октомври 2014

“Среќни сме бидејќи ќе работиме со огромен талент. Штом го создадовме овој мирис помисливме на Колин . Тој  е совршено олицетворение на машката сила и сензуалност.” изјавија Доменико Долче и Стефано Габана.

Ова е негов деби настап за Долче и Габана како заштитно лице за машки парфем и кампања која ќе биде објавена во текот на наредните три месеци. Колин Фарел преку оваа кампања е сведоштво за совршениот модерен Долче и Габана маж.

Спонзорирана објава

Објавено:
16 октомври 2014
Категорија: 
Модни додатоци