Еспадрилите се едни од омилените обувки и модни додатоци на жените во летниот период и тоа од повеќе причини - лесни се, удобни за носење и совршени за речиси секоја комбинација.

Затоа, модните инсајдери и оваа сезона не ги одминаа, па се најдоа во врвот на листата на најпопуларни обувки.

Посебно се истакнуваат моделите со панделка. Романтични се, женствени, доаѓаат во повеќе бои и форми и дамите едноставно ги обожуваат.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by M-ISHKA(@m_ishka____) onMay 21, 2020 at 12:55am PDT

Со нив дури и наједноставна комбинација ќе изгледа поинтересно и впечатливо.

Освен панделките, во тренд се и еспадрили во интензивни бои. Порано бевме навикнати само на беж, бела и црна нијанса, но оваа сезона, до израз доаѓаат сите што вклучуваат колорит - пастелно сина, жолта, виолетови тонови, зелени... се само дел од понудата.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Browns Bou (@brownsbou) onMar 19, 2018 at 1:43pm PDT

Уште еден од актуелните модели се оние со везени детали, како и оние со некаков интересен принт.
Ние во продолжение ќе ви презентираме некои од моделите, а вие одлучете се за оној што најмногу одговара на вашиот моден сензибилитет.

Погледнете:

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Iris (@irisgracexo) onJun 14, 2020 at 2:45pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by M-ISHKA (@m_ishka____) onMay 28, 2020 at 12:44am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by M-ISHKA(@m_ishka____) onJun 4, 2020 at 12:27am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grom & Kakao (@gromikakao) onMay 8, 2018 at 1:01am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grom & Kakao (@gromikakao) onJun 9, 2020 at 2:17am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Grom & Kakao (@gromikakao) onJul 7, 2019 at 2:33am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Yasar_Brandz (@yasar_brandz) onDec 5, 2019 at 5:40am PST

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Louise Uys (@thegirlinthemiddleblog) onMar 16, 2020 at 6:18am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mylu.store/mylustoreimportado_ (@mylu.store) onJun 12, 2020 at 5:23pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by GOGOLFUN (@gogolfun) onJun 14, 2020 at 10:30am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Lauras Espadrilles (@laurasespadrilles) onJun 15, 2020 at 2:29am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by STEPLANDS (@steplands) onAug 24, 2019 at 1:01am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Sand'rillon chaussures (@sandrillon_shoes) onMay 14, 2020 at 9:16am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elenovari (@elenovari_shoes) onJun 14, 2020 at 12:12pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elenovari (@elenovari_shoes) onMay 25, 2020 at 1:54am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Elenovari (@elenovari_shoes) onSep 28, 2019 at 11:57pm PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Style Brainwaves (@style.brainwaves) onJun 14, 2020 at 10:32am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Firechild (@firechild_design) onJun 14, 2020 at 9:32am PDT

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Parisian Peony (@parisian.peony) onJun 14, 2020 at 9:10am PDT

 

 

 

 

 

 

 

 

Објавено:
15 јуни 2020
Категорија: 
Модни додатоци
Прочитано:
2.416 пати