Лукбук на Лубутан инспириран од ренесансната уметност

13 ноември 2013

Еве го и комплетниот лукбук на Кристијан Лубутан за есен-зима 2013/14 инспириран од ренесансната уметност.

Оригинална идеја која во концептот на уметничките слики ги сместува и неодоливите чевли.

Мајсторски сработените фотографии поврзуваат две генијални уметнички форми од минатото и современото секојдневие, продлабочувајќи ги до ниво на артистичност и театар.

 

Објавено:
13 ноември 2013
Категорија: 
Модни додатоци