Деновиве актуелна е новата линија чанти со крокодилска кожа од Луј Витон, која дефинитивно ги надмина сите очекувања. Најскап модел е „Deesse MM Crocodile Tote“, чанта која се продава по цена од 31. 000 долари. Тоа не е изненадување за оние кои и претходно можеле да си го дозволат овој луксуз. Но интересен новитет е тоа што чантите нема да се продаваат преку онлајн шопот бидејќи минатите искуства докажале дека најскапите парчиња се продавале токму на ваков начин.

Објавено:
16 јануари 2014
Категорија: 
Модни додатоци