moda-grazia-fashion-kolekcija-Michael-Kors-Passport-to- Glamour-1 (1)

Дизајнерот Мајкл Корс ја откри својата нова кампања за пролет 2014.

„Пасош за гламур“ е насловот, а ги претставува аксесоарите за претстојната сезона. Со оглед на наслвот, голем дел од колекцијата е во златни и неутрални тонови. Изборот на чанти е голем, од кожени до еко, како и тексасните,  а покрај убавата палета на бои од зелени до сини и беж, впечатливо е што дизајнерот и текстурата ја става во преден план.

Корс мислел и на љубителите на органската мода, па помеѓу другите, има и чанта составена од јажиња.

Како заштитни лица се појавуваат Педару и Симон Несманом, кои и претходно беа дел од неговите кампањи. Посбен акцент е ставен на слатните детали како чевли, торби и накит.

Во продолжение ви ја претставуваме кампањата и видеото за неа.

moda-grazia-fashion-kolekcija-Michael-Kors-Passport-to- Glamour-1 (2)

moda-grazia-fashion-kolekcija-Michael-Kors-Passport-to- Glamour-1 (3)

moda-grazia-fashion-kolekcija-Michael-Kors-Passport-to- Glamour-1 (4)

moda-grazia-fashion-kolekcija-Michael-Kors-Passport-to- Glamour-1 (5)

moda-grazia-fashion-kolekcija-Michael-Kors-Passport-to- Glamour-1 (6)

moda-grazia-fashion-kolekcija-Michael-Kors-Passport-to- Glamour-1 (7)

moda-grazia-fashion-kolekcija-Michael-Kors-Passport-to- Glamour-1 (8)

moda-grazia-fashion-kolekcija-Michael-Kors-Passport-to- Glamour-1 (9)

moda-grazia-fashion-kolekcija-Michael-Kors-Passport-to- Glamour-1 (11)

moda-grazia-fashion-kolekcija-Michael-Kors-Passport-to- Glamour-1 (13)

moda-grazia-fashion-kolekcija-Michael-Kors-Passport-to- Glamour-1 (99)

Објавено:
11 март 2014
Категорија: 
Модни додатоци