Машка колекција аксесоари на популарниот бренд Freywille

29 март 2014

Австрискиот  бренд  за аксесоари Freywille е препознатлив по инспирацијата од непредвидливата дивина, богатата природа и колоритноста. Токму тие мотиви се застапени и во најновата пролетна колекција аксесоари за мажи сочинета од вратоврски и манжетни изработени од Густав Климт.  Клучните  детали од секоја Freywille колекција претставуваат најдобар пример на интеракција меѓу уметникот и мајсторската изработка. Раскош и силен колорит ќе погледнете несекојдневен но класичен дизајн.

Објавено:
29 март 2014
Категорија: 
Модни додатоци