Масивни ѓердани за пролет што заслужуваат детално да ги прегледате

11 февруари 2014

Камења, синџири, циркони, метал, кожа, различни нијанси и многу богат колорит, кој допринесува за егзотичност на новите модели масивни ѓердани, што ги нудат дизајнерите и брендовите за пролетта што набрзо ни доаѓа. За навреме да бидете подготвени со трендовите за накит, Fashionel за вас издвои внимателно селектирана галерија, од која ќе се инспирирате со каков ѓердан ќе го подновите вашиот накит.

Assad Mounser Assad Mounser

 

Деталите зборуваат за вашиот карактер, затоа воопшто не се сомневаме дека фотографиите од продолжение ќе задоволат различни вкусови. Многу богати и вепечатливи парчиња од кои навистина ќе се изненадите и ќе посакате сите да ги поседувате. Задржете го здивот и почнете да разгледувате!

Објавено:
11 февруари 2014
Категорија: 
Модни додатоци