Надмината креативност во дизајнот на прстените

21 ноември 2014

Моделите на прстени што ќе ги погледнете од конкретната содржина го потврдуваат фактот дека нивните дизајнери ја надминале својата креативност. Инспирацијата секогаш е пред нашите очи, но важна е играта на фантазијата и имплементацијата во конкретното дело.

Во случајот,  тоа се најневеројатните модели на прстени кои во ниеден случај не остануваат незабележани. Целата флора,фауна и интересни предмети од  домот, се интерпретирани во дизајнот преку реалистични форми што не ја заобиколуваат нивната главна симболика.

 

Селектирајќи низ медиумите, пронајдовме многу вакви идеи кои ќе ве остават без зборови. Погледнете и не заборавајте да ни кажете кој ви е фаворит!

Објавено:
21 ноември 2014
Категорија: 
Модни додатоци